Švajcarci sada sumnjaju u Đokovićevu operaciju: "Da li je sve samo blef?"

Srbin je sedam puta osvajao Vimbldon

03.07.2024. 10:55
  • Podeli:
novak djokovic x vimbledon-667874e30d0ae.webp Foto: X/Wimbledon

Srpski teniser Novak Đoković se oporavio od povrede desnog kolena i operacije koju je imao. On je zablistao u prvom kolu Vimbldona, ali ono što je skandalozno jesu švajcarski mediji koji se pitaju da li je u pitanju samo blef.

Bez problema na startu: "Đokovićevo koleno izdržava", piše nemački Skaj sport.

"Đoković nastavlja da demonstrira svoje neverovatne kvalitete", ocenjuje portal Vatson.

"Na centralni teren Vimbldona možda je izašao s bandažom za koleno, ali sedmostruki šampion nije pokazao nikakve znake povrede tokom meča protiv Vita Koprive na ’svetoj travi’: pobedio je sa 6:1, 6:2 i 6:2", prenosi portal Tenisnet.

"Verovatno ne bih rizikovao ni za jedan drugi turnir osim za Vimbldon", priznao je Đoković.

A neposredno uoči tog meča prvog kola, švajcarski Noje Cirhe cajtung objavio je tekst pod naslovom: "Čudesno izlečenje Novaka Đokovića – sada i Srbija ima koleno nacije".

REUTERS

Odmah na početku teksta postavlja se pitanje: "Da li je zaista imao operaciju ili je cela stvar bila samo blef?"

Švajcarski list podseća da je Đoković već sedam puta osvajao Vimbldon.

"S još jednom titulom izjednačio bi se s Rodžerom Federerom".

U članku se navodi da je 37-godišnji Srbin povredio koleno na Roland Garosu pre nešto više od tri nedelje i da je morao da odustane u četvrtfinalu protiv Norvežanina Kaspera Ruda.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()