Prvi utisci uplakanih košarkašica: "Sada nije moglo"

Srpkinje su teren napustile u suzama

07.08.2024. 13:10
  • Podeli:
zenska kosarkaska reprezentacija srbije reuters-66b35477bb629.webp Foto: Reuters

Ženska košarkaška reprezentacija Srbije eliminisana je u četvrtfinalu od Australije na Olimpijskim igrama u Parizu. Rezultat je bio 85:67.

Nakon ovog meča, naša reprezentativka Saša Čađo je iznela utiske.

"Nesporno je da su se cure potrudile da daju maksimum i da smo tu gde smo, ali uvek želiš više. Sada nije moglo. Ponosna sam na svaku devojku i one koje nisu tu, znamo koliko smo se dale za ovo", rekla je ona posle eliminacije.

Košarkašice su teren napustile u suzama.

"Normalno, uvek ti je žao, hoćeš da pobediš ali šta je tu. Ponosna sam na devojke, hoću da ih zagrlim i poljubim".

Da li je ovo njen oproštaj od reprezentacije?

"Nikad o tome ne razmišljam, pojam da treba da se oprostim mi nije u glavi i teško mi je, meni je igranje košarke reprezentacija i želim da još da budem uz ove devojke".

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()