Prvo pojačanje ovog leta: Plejmejker iz Dominikane pojačava Real

Navodno je već postignut dogovor

11.06.2024. 17:49
  • Podeli:
kk real madrid, polufinale evrolige, 24 maj 2024 - profimedia-6651892f5e2eb.webp Foto: Profimedia

Košarkaš Huventuda Andres Felis biće prvo pojačanje madridskog Reala za narednu sezonu.

Kako prenosi španska Marka, Feliz i Real su već postigli dogovor po kojem bi igrač trebalo da potpiše ugovor 2+1, ali da bi se to desilo potrebno je i da vicšampion Evrope uplati Huventudu obeštećenje za Feliza.

Ono iznosi 500.000 evra.

Uprava Reala sada pregovara da se taj iznos spusti i verovatno je samo pitanje dana kada će dve strane da pronađu zajednički jezik.

Što se tiče dogovora Reala sa reprezentativcem Dominikane, on se ne dovodi u pitanje, mada sam Feliz kaže da u ovom trenutku ne želi da daje bilo kakve izjave vezane za prelazak u Real. Sve je prepustio svom agentu čije smernice prati.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()