Radonjić zvanično više nije trener košarkaša Panatinaikosa

Grčki klub od početka sezone nije beležio dobre rezultate, a trenutno je 16. u Evroligi i drugi na tabeli u grčkom prvenstvu iza Olimpijakosa

21.02.2023. 21:09
  • Podeli:
Dejan Radonjić-63f3696840361.webp Foto: Profimedia

Košarkaški klub Panatinaikos prekinuo je saradnju sa crnogorskim stručnjakom Dejanom Radonjićem, objavio je taj klub.

Panatinaikos od početka sezone nije beležio dobre rezultate i zbog toga je rukovodstvo atinskog kluba odlučilo da je vreme da Radonjić ode.

Grčki mediji su prethodnih dana prenosili da rukovodstvo kluba i Radonjić pregovaraju oko prekida saradnje i da je pitanje isplate ugovora jedino kočilo pregovore.

Panatinaikos je trenutno 16. u Evroligi sa osam pobeda i 16 poraza. Klub iz Atine se nalazi na drugom mestu na tabeli u grčkom prvenstvu iza Olimpijakosa sa 13 trijumfa i dva poraza.

Radonjić (53) je prošle godine preuzeo Panatinaikos, a pre toga je trenirao Budućnost i Bajern, dok je najveće uspehe ostvario sa Crvenom zvezdom, koju je vodio u dva navrata.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()