Raduljica našao novi klub: Povratak centra u Atinu

Srpski centar promenio je čak 15 klubova

07.09.2023. 14:40
  • Podeli:
Raduljica profimedia-0732372500-64e760b2718c4.webp Foto: Profimedia

Srpski košarkaš Miroslav Raduljica (35) novi je član Marusija, saopštio je grčki klub na zvaničnom sajtu.

Kako je saopšteno, doskorašnji član Crvene zvezde je sa čelnicima grčkog prvoligaša iz predgrađa Atine potpisao ugovor na jednu sezonu.

Raduljica je već igrao u Atini, jer je bio član Panatinaikosa u sezoni 2015/16. 

U prebogatoj karijeri Raduljica je igrao za čak 15 klubova, od kojih su dva iz NBA lige, Minesota i Milvoki, a igrao je i za evroligaše Efes, Olimpiju iz Milana i Albu. Osim Crvene zvezde, u Srbiji je igrao i za Partizan, FMP i čačanski Borac.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()