Rapsodija na Malom Kalemegdanu: Teodosić konačno u Zvezdi

Sada se samo čeka ozvaničenje od strane kluba

10.07.2023. 21:58
  • Podeli:
Miloš Teodosić-1664359039199.webp Foto: Profimedia

Srpski košarkaš Miloš Teodosić konačno će obući dres Crvena zvezde.

Teodosić i Zvezda postigli su konačni dogovor oko angažmana, saznaje "Mozzart Sport!"

Prekaljeni organizator igre i vicešampion Jadranske lige su posle nekoliko dana neizvesnosti pronašli zajednički jezik o saradnji, čime je ispunjena velika želja čelnika kluba sa Malog Kalemegdana.

Teodosić dolazi da svojim iskustvom i pobedničkim karakterom pomogne Crvenoj zvezdi na putu ka što boljem plasmanu u Evroligi, ali i povratku na jadranski tron.

Sada se samo čeka ozvaničenje od strane kluba.

Teodosić je treće pojačanje crveno-belih ovog leta, posle povratnika Dejana Davidovca i mladog centra Marka Simonovića.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()