Raspada se šampionski Denver: Jokić ostao bez važnog saigrača

Letnji prelazni rok je u toku

28.06.2024. 23:59
  • Podeli:
Denver Majami-6479aa01f412d.webp Foto: AP Photo/Jack Dempsey, Pool/Tanjug

Posle Kentavijusa Kaldvel-Poupa, tabor Denver Nagetsa napustio je i Redži Džekson (34).

On se seli u redove Šarlot Hornetsa koji su pride Šarlotu poslali prava na tri nezaštićena "pika" druge runde narednog drafta. Ovaj potez otvara franšizi iz Kolorada više prostora u "seleri kepu" za druge opcije i alternativna rešenja sada kada je ostala "rupa" u spoljnoj liniji odlaskom dvojice iskusnih igrača.

Džeksonu će naredna sezona biti 14. u karijeri.

Prethodne dve proveo je u Nagetsima, bio je deo šampiosnkog tima, a minule sezone odigrao je 82 utakmcie i beležio 10.2 poena i 3.8 asistencija u proseku po meču.

U šutu za tri poena imao je 36% uspešnosti.

U međuvremenu, Džamal Marej je dogovorio sa Nagetsima novi ugovor, četvorogodišnji, vredan 208 miliona dolara.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()