Rastali se Zvezda i Miroslav Raduljica

Sezonu bi mogao da nastavi u Grčkoj

04.09.2023. 15:01
  • Podeli:
Miroslav Raduljica-64f5d4fa805ad.webp Foto: KK Crvena zvezda

KK Crvena zvezda saopštio je da je sporazumno raskinuo ugovor sa Miroslavom Raduljicom (35). 

Crveno-beli podsećaju da je Raduljica na Mali Kalemegdan stigao kao početkom septembra 2022. godine, a u timu Duška Ivanovića nije se naigrao jer nije ispunjavao potrebnu fizičku spremnost. Za vreme prethodnog trenera Vlade Jovanovića igrao je na pet utakmica, sa prosekom od 3,4 peona.

Nekadašnji reprezentativac Srbije je prošle sezone sa Crvenom zvezdom osvojio titulu šampiona Srbije i Kup Radivoja Koraća.

U saopštenju Crvene zvezde se navodi da će Raduljica igračku karijeru da nastavi u Grčkoj. Grčki mediji su ranije objavili da bi srpski centar trebalo da nastavi karijeru u Marusiju. Međutim, 

Raduljica je pre Crvene zvezde igrao za Gojang, Žejiang, Jiangsu, Olimpiju Milano, Panatinaikos, Minesotu, Šandong, Milvoki, Azovmaš, Partizan, Albu, Efes, Borac i FMP. 

Sa reprezentacijom Srbije osvojio je srebro na EP 2009, SP 2014. i OI 2016. godine.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()