Rekord karijere Vase Micića nije bio dovoljan: Orlando uzeo meru Šarlotu

Srpski plej je bio starter, a imao je i pet skokova, četiri asistencije i dve ukradene lopte

06.03.2024. 08:35
  • Podeli:
vasilije vasa micić - šarlot, orlando - 5 mart 2024 - foto AP Photo Matt Kelley Tanjug-65e81c1a104ad.webp Foto: AP Photo/Matt Kelley/Tanjug

Košarkaši Orlanda pobedili su Šarlot 101:89 i ostvarili devetu pobedu u poslednjih 11 utakmica u NBA ligi. U ekipi Šarlota, koja je pretrpela peti uzastopni poraz, najefikasniji je bio srpski košarkaš Vasilije Micić, koji je ostvario rekord karijere u NBA ligi od 21 poena za 29 minuta na parketu.

On je bio starter, a imao je i pet skokova, četiri asistencije i dve ukradene lopte. Trej Man i Brendon Miler dodali su po 18 poena, a Aleksej Pokuševski nije igrao.

Paolo Bankero predvodio je Orlando sa 22 poena, Kol Entoni postigao je 14 poena, a Vendel Karter 12 poena uz devet skokova.

Iz igre je pogodio osam od 15 šuteva (1/4 za tri poena), pogodio je sva četiri šuta sa linije slobodnih bacanja.

Standings provided by Sofascore
  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()