Riki Rubio ponovo u A timu Španije: Osećam se kao ruki, ali ne i da sam sam

Nedostajalo mi je sve ovo, kaže iskusni plejmejker

21.02.2024. 17:14
  • Podeli:
Riki Rubio-65d6215b4ea87.webp Foto: Profimedia

Košarkaši Španije počinju kvalifikacije za Evropsko prvenstvo 2025. godine protiv selekcije Litvanije.

Aktuelni prvak Evrope jači je ovog puta za iskusnog plejmejkera Rikija Rubija. On je nakon brojnih sezona u NBA ligi, završio karijeru u SAD i vratio se u Španiju, gde je prvo postao igrač Barselone, a potom je prihvatio i poziv u nacionalni tim.

"Zaista je osećaj neverovatan. Nedostajalo mi je sve ovo. Ambijent i mladi igrači sa mnogo talenta i želje. Malo sam nervozan. Osećam se ponovo kao ruki", rekao je Rubio on o povratku u A tim Španije.

Osvrnuo se Španac i na vreme dok se suočavao sa svojim narušenim mentalnim zdravljem.

"Ni u jednom trenutku nisam osećao da sam sam. Imao sam veliku podršku od svih", rekao je Riki.

Foto: Printscreen/Instagram/NemanjaBjelica

A podršku je Španac dobio i od svog druga, srpskog internacionalca Nemanje Bjelice sa kojim se združio dok su zajedno igrali u Minesoti. Bjelica je objavio njihovu zajedničku fotografiju i ispod nje napisao: 

"Uvek je lepo videti te brate. I radujem se zbog tvog povratka na teren".


 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()