Riki Rubio završio sa NBA

Rubio ne konkuriše za tim već dugo zbog svojih problema sa mentalnim zdravljem

04.01.2024. 16:54
  • Podeli:
Riki Rubio-6474a7e5bfa53.webp Foto: Profimedia

Španski košarkaš Riki Rubio i Klivlend Kavalirsi dogovorili su se oko otkupa ugovora, prenosi "ESPN".

Rubio ne konkuriše za tim već dugo zbog svojih problema sa mentalnim zdravljem.

Kavalirsi su odlučili da otkupe trogodišnji ugovor vredan 18,44 miliona dolara iskusnog plejmejkera.

Kako se navodi, malo je verovatno da će Rubio ponovo zaigrati NBA ligi i, ako se ikada bude vratio profesionalnoj košarci, biće to tamo gde je sve počelo, u Španiji.

Rubio (33) je letos obavestio Kavalirse da neće biti u stanju da igra, Kavalirsi su prihvatili, ali su u međuvremenu, kako bi dobili prostora u rosteru, odlučili da sklope novi dogovor sa Rubijom.

Rubio je 2009. bio izabran kao peti pik na draftu od strane Minesote, gde je proveo prvih šest godina NBA karijere, počev od 2011, pre nego što je nastupao za Jutu, Finiks i Klivlend.

Prosečno je beležio 10,8 poena i 7,4 asistencije.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()