Rudi Fernandeza: Hvala navijačima Partizana na atmosferi

Igrali smo kao tim, kaže najiskusniji igrač Reala

03.05.2023. 08:59
  • Podeli:
Rudi Fernandez-645205f875112.webp Foto: Profimedia

Rudi Fernandez godinama nije omiljeni sportista u Srbiji. U okršajima reprezentacija Srbije i Španije, skoro svako leto, nije se pokazao kao "čist" igrač, pa shodno tome nije pobrao ni simpatije. 

Međutim, ovog aprila došlo je do obrta emocija, bar na klubskom nivou. Iskusnom Špancu trebala je jednom mirna glava da postane drag srpskom narodu, posebno onom delu okrenutom crno-belom timu.

Fernandez je bio jedini igrač koji nije učestvovao u tuči igrača Reala i Partizana tokom treće utakmice plej of serije Evrolige. Čak nije izašao ni na teren i posle incidenta imao je pomirljive izjave. 

Posle četvrte utakmice i prve pobede svog tima (80:82) u krcatoj beogradskoj areni pohvalio je navijače Partizana i atmosferu koju su napravili.  

"Bila nam je potrebna ova pobeda. Igrali smo protiv jednog od najboljih ekipa u Evroligi. Oni su igrali odlično u prve dve utakmice. Mi sada. Igrali smo kao tim. Moramo da budemo spremni za četvrti meč", rekao je za "Sport klub" iskuni Rudi Fernandez i osvrnuo se na ambijent u "Štark areni". "Atmosfera je bila odlična, navijači su ovde neverovatni, bilo je teško igrati u ovom ambijentu. Hvala navijačima na ovoj atmosferi. Podržavali su svoj tim sportski, kako treba". 

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()