Rutinski do Superkupa Slovenije: Cedevita Olimpiji prvi trofej u sezoni

Klubu iz Ljubljane je ovo 13. trofej superkupa Slovenije

18.09.2024. 10:11
  • Podeli:
Cedevita Olimpija_ABA liga-645fe2f033ba1.webp Foto: ABA liga

Košarkaši Cedevita Olimpije  osvojili su trofej Superkupa Slovenije ubedljivom pobedom nad Krkom 103:73.

Već na poluvremenu rezultat je glasio 55:33.

Nastavak je bio stvar rutine za Jaku Blažiča i njegove saigrače.

Žiga Daneu je bio najprecizniji, ujedno i najefikasniji u pobedničkoj ekipi sa 16 poena, bez promašaja iz igre. Toliko su postigli Nikolić i Lemar.

Cedeviti je ovo bio 13. trofej superkupa Slovenije i prava uvertira pred start ABA lige i meč sa FMP-om 22. septembra u gostima.

"Dobar meč. Krka, koja će nam biti rival u Regionalnoj ligi, nam je dobro parirala. Videlo se da je motiv kod mojih igrača, ali i kod Krke, bio drugačiji nego u prijateljskim utakmicama. Igrači su ozbiljno pristupili utakmici i mnogi od njih su iskoristili priliku. Zadovoljan sma zbog prvog trofeja u sezoni" .

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()