Sada i zvanično: Ognjen Jaramaz neće pojačati CSKA

Crno-beli žele da ga zadrže

26.07.2024. 15:05
  • Podeli:
jaramaz tanjug-657772f1abe74.webp Foto: TANJUG/ SAVA RADOVANOVIĆ

Srpski košarkaš i bek Partizanam Ognjen Jaramaz neće preći u moskovski CSKA.

O prelasku 28-godišnjeg Kruševljanina u CSKA ruski mediji su izveštavali neposredno po završetku neuspešne sezone za beogradske crno-bele.

Trener CSKA Andreas Pistolis govorio je za zvanični sajt Moskovljana o dolasku Alekse Avramovića, Jaramazovog doskorašnjeg saigrača, u ekipu CSKA.

"Dovođenjem Avramovića zaključujemo kreiranje tima za narednu sezonu", rekao je Pistolis.

Od igrača koji trenutno imaju važeći ugovor sa Partizanom, izvesno je da će naredne sezone u crno-belom dresu ostati samo Balša Koprivica. Preostala dvojica igrača koji imaju ugovor za sezonu 2024/2025, a da su igrali za Partizan prošle sezone, jesu Ognjen Jaramaz i Brunko Kaboklo.

Međutim, poznato je da je Kaboklo krajem prošle sezone svojevoljno napustio klub, zbog čega je javno ukoren i kažnjen. Prema dostupnim informacijama, Partizan želi da ga zadrži dok ne dobije eventualnu ponudu i zaradi od obeštećenja. 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()