Samouvereni Majk Džejms: Mnogo osvajača, ali jedan najbolji strelac

Prestigao je Vasilisa Spanulisa

08.03.2024. 09:39
  • Podeli:
Majk Džejms rekord evroliga Profimedia-65eacb952d99a.webp Foto: Profimedia

Košarkaš Monaka Majk Džejms je na utakmici protiv Crvene zvezde postao najbolji strelac Evrolige, a posle utakmice Amerikanac je izjavio da ima mnogo igrača osvojača takmičenja, ali da postoji samo jedan najbolji strelac.

Džejms je zvanično na utakmici sa Crvenom zvezdom prestigao Vasilisa Spanulisa i tako postao najbolji strelac u istoriji Evrolige.

"Nije bilo previše teško. Neću biti preterano emotivan po tom pitanju, dok se jednog dana ne osvrnem preko ramena i prisetim svega. Bio sam fokusiran da dobijemo meč, nisam hteo da oborim rekord, pa da izgubimo. Bilo bi čudno, ne bih mogao da budem srećan. Bilo je bitno da nam taj rekord ne skrene pažnju od onoga što je zaista važno i drago mi je što smo pobedili", izjavio je Džejms i dodao da bi mu bilo drago da osvoji evropsku titulu.

"Trudio sam se da igram svoju igru i budem svoj. Odradio sam to, ušao je taj šut i mogao sam da nastavim dalje. Sada možemo da proslavimo. Voleo bih da osvojim titulu u Evroligi, ali teško je reći. Mnogo igrača je osvojilo Evroligu, ali samo je jedna najbolji strelac. Možda sam sebičan, ali želim oba", zaključio je Džejms.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()