Saša Nikitović zvanično novi trener košarkaša FMP-a

FMP je juče saopštio da je dosadašnji trener Stevan Mijović napustio klub

31.01.2024. 17:48
  • Podeli:
nikitović saša x@BCFMP-65ba79c91e10c.webp Foto: X@BCFMP

 Srpski stručnjak Saša Nikitović zvanično je postavljen za novog trenera košarkaša FMP-a, objavio je danas beogradski klub.
FMP je juče saopštio da je dosadašnji trener Stevan Mijović napustio klub.

U saopštenju FMP-a se podseća da je Nikitović, kao asistent Dušanu Ivkoviću, osvajač srebrne medalje na Evropskom prvenstvu u Poljskoj 2009, a da je kao član stručnog štaba Univerzitetske selekcije Srbije je osvojio zlato i srebro. 

Dodaje se da je kao prvi trener vodio Crvenu zvezdu 2011. godine, kao i Olimpiju u sezoni 2018/2019.

Uoči dolaska u FMP Saša Nikitović je sa mnogo uspeha koordinirao mlađim selekcijama Dinamika iz čijeg sistema je izašao veliki broj igrača, a od 2021. godine je bio prvi trener Dinamika koji je vodio u KLS-u.

Ekipa iz Železnika je trenutno na 12. mestu na tabeli ABA lige sa učinkom 5/13.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()