Selektor Brazila pozvao na pripreme za SP i najstarijeg igrača

Uvek nezgodni Brazilci igraće pripremnu utakmicu sa selekcijom Srbije

14.07.2023. 10:15
  • Podeli:
Raul Neto-64b1027f5b3b9.webp Foto: Profimedia

Selektor košarkaške reprezentacije Brazila Gustavo de Konti saopštio je širi spisak od 16 igrača za predstojeće Svetsko prvenstvo, koje će biti održano od 25. avgusta do 10. septembra u Japanu, Indoneziji i Filipinima, prenosi "Basketnjuz".

Brazilce predvode košarkaš Tenerifa Marselo Uertas (40), koji je ušao u petu deceniju života i niko mu ne zamera da li je u formi ili ne, kao i NBA igrač Klivlenda Raul Neto (31).

Na spisku su: Marselo Uertas, Jago Mateus, Raul Neto, Džordž de Paula, Vitor Benite, Giljerme Santos, Leonardo Majndl, Didi Louzada, Rejnan Kamilo, Gabrijel Žau, Lukas Dijas, Bruno Kaboklo, Tim Soareš, Marsio Santos, Felipe dos Anjos i Kristijano Felisio.

Košarkaši Brazila će pripreme za SP početi 27. jula u trening kampu u Sao Paulu. Brazil će do početka Mundobasketa odigrati pet prijateljskih utakmica i to protiv Australije, Južnog Sudana, Venecuele, Italije i Srbije.

Brazil će na SP igrati u grupi sa Iranom, Španijom i Obalom Slonovače.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()