Šengelija pred Partizan: "Sjajna prilika da pokažemo karakter i borbeni duh"

Gruzijski centar ove sezone beleži 12,2 poena i 6,5 skokova po utakmici

23.10.2024. 13:20
  • Podeli:
sengelija profimedia-6718d0ae24a98.webp Foto: Profimedia

Jedan od glavnih igrača Virtusa Tornike Šengelija se nada da će Virtus protiv Partizana prekinuti loš niz rezultata. Italijanski klub nije imao dobar start ove sezone. Četiri poraza iz četiri utakmice je potpuno suprotno od onoga što se bolonjskom velikanu desilo prošle sezone.

"Ostaću pozitivan i reći ću da smo ove godine počeli ovako ali da ćemo ostvariti cilj koji imamo a to je plej of. Nije idealni starti stigurno, poslednji smo, ali nadam se da treba da dobijemo samo jedan meč i da ćemo dobiti samopouzdanje i nešto na čemu treba da gradimo dalje", rekao je Toko Šengelija u razgovoru za Sport Klub.

Baš je prošle sezone Virtus igrao fenomenalno kada je došao u Beograd.

"Bila je sjajna utakmica, sećam se atmosfere na startu to je prvo čega se sećam. Onda je utakmica išla napred i nazad. Dva poena viška, četiri poena manjka, četiri poena viška, pa minus dva poena. Ali na kraju smo dobili, Ife je pogodio veliki šut i bio je sjajan osećaj. Uvek je dobro dobiti na strani, ali dobiti ovde sa toliko navijača još je posebnije. Onda smo išli kući sa našim navijačima i nismo znali da će doći. Bili smo iznenađeni ali smo bili veoma srećni".

Gruzijski centar ove sezone beleži 12,2 poena i 6,5 skokova po utakmici.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()