Sferopulos: Nije bilo dobro, ali pokazali smo srce

Crveno-beli posle drame odneli pobedu na na startu četvrtfinalne serije plej-ofa ABA lige

15.04.2024. 21:06
  • Podeli:
Janis Sferopulos-65cfadc8281b0.webp Foto: KSS

Košarkaši Crvene zvezde pobedili su večeras Studentski centar rezultatom 83:81 na startu četvrtfinalne serije plej-ofa ABA lige.

Zvezda se vratila sa "ivice ambisa i minus 18" u trećoj četvrtini i u finišu, pre svega zahvaljujući trojkama Nemanje Nedovića i smirenosti Dejana Davidovca sa slobodnih bacanja stigla do pobede.

"Vodimo 1:0, to je najvažnije. Nismo imali dobru utakmicu, ali vrlo je bitan karakter koji su igrači pokazali. Karakter i srce da se vrate iz "minus 18" do pobede," rekao je trener košarkaša Crvene zvezde Janis Sferopulos posle ove teške utakmice i dodao:

"Derbi je dobar tim, ne dozvoljavaju unutrašnje poene, dozvoljavaju mnogo šuteva. Promašili smo mnogo šuteva, posebno u prvom poluvremenu, izgubili smo 11 lopti u prvom delu. Iz naše nervoze", istakao je Sferopulos na konferenciji za medije.

Sferopulos je naglasio da je poraz od Efesa na kraju Evrolige od 45 razlike bio "alarm" i da nije bilo lako vratiti se.

"Sigurno je da imamo kvalitet i da moramo da igramo još bolje. To je očigledno", poručio je Sferopulos.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()