Sferopulos pred FMP: Mnogo su se promenili od prve utakmice, boriće se sa novom energijom

Crvena zvezda je domaćin u "Štark Areni" u duelu koji se igra u nedelju od 18.00 časova

20.01.2024. 18:19
  • Podeli:
kk crvena zvezda - kk baskonija, evroliga - janis sferopulos, joanis - 18 jan 2024 - foto Tanjug Vladimir Šporčić-65a990f59d515.webp Foto: Tanju/Vladimir Šporčić

Utakmicom protiv FMP-a iz Železnika, ekipa Crvene zvezde nastavlja takmičenje u ABA ligi. U duelu 17. kola, crveno-beli će potražiti svoju 15. pobedu pred domaćim navijačima u "Štark Areni".

Meč se igra u nedelju od 18.00 časova, sat i po vremena ranije nego što je to prvobitno bilo predviđeno. FMP se nalazi na 12. poziciji, prvoj iznad crte sa skorom 5-11.

Trener Zvezde, Janis Sferopulos najavio je ovaj meč istakavši da neće smeti da bude nikakvih opuštanja, jer su se Panteri promenili od prvog meča odigranog u Železniku.

"FMP je tim koji se značajno promenio od naše prve utakmice u prvom krugu. Sada je tu novi trener i mnogo novih igrača, što znači da ćemo morati da budemo spremni da igramo protiv tima koji će se sigurno boriti nekom novom energijom", rekao je trener Zvezde.

Sa druge strane, kapiten Zvezde, Branko Lazić istakao je kako je FMP ambiciozan i da igra sa velikom energijom.

"FMP uvek ima epitet tima koji je ambiciozan, koji igra sa velikom energijom i vrlo borbeno. Od prve utakmice koju smo dobili mnogo toga se promenilo u ekipi FMP-a od klupe preko igračkog kadra. To znači i neke novitete, novu energiju i novu želju za dokazivanjem na koju moramo biti spremni jer želimo pobedom da udjemo u nedelju u kojoj nas očekuju dve vrlo važne utakmice", dodao je kapiten Zvezde.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()