Skandal u Grčkoj: Matijas Lesor u obračunu sa navijačem

Bivši igrač Partizana doživeo neprijatnost

19.05.2024. 10:21
  • Podeli:
profimedia-0811694535 matijas lesor panatanaikos evroliga-653cb38969565.webp Foto: Profimedia

U utakmici plej-ofa grčkog prvenstva, košarkaš Panatinaikosa Matijas Lesor doživeo je neprijatnost.

Naime, Panatinaikos je ponovo savladao PAOK u meču koji je za razliku od prvog otišao u produžetke, i tako je eliminisao klub iz Soluna i plasirao se u polufinale šampionata Grčke.

Posle utakmice umalo nije izbio ozbiljan incident, kada je centar ekipe iz Atine Matijas Lesor prišao da se pozdravi sa jednim navijačem, kada je odjednom pljunut od strane drugog navijača.

Bivši centar Partizana je tada hteo da se obračuna sa tim čovekom, dok su ga jedva sprečili Papapetru i Mitoglu.

Kako prenose grčki mediji, posle ovog incidenta je došlo i do sukoba na tribinama između navijača PAOK-a. 

Razdor među navijačima crno-belih je bio zbog toga što su jedni bili za to da se Lesor kao bivši košarkaš bratskog kluba Partizana zaštiti, dok drugi nisu bili za to.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()