Skariolo objavio spisak Španaca: Fernandez i dalje igra

I nije jedini "veteran" u timu

05.07.2023. 13:33
  • Podeli:
Rudi Fernandez-645205f875112.webp Foto: Profimedia

Selektor košarkaške reprezentacije Španije Serđo Skariolo saopštio je širi spisak igrača za predstojeće Svetsko prvenstvo, koje će biti održano od 25. avgusta do 10. septembra.

Španija će na Mundobasketu igrati u Grupi G u Džakarti protiv selekcija Irana, Obale Slonovače i Brazila. SP će biti održano u Japanu, Indoneziji i Filipinima.

Na spisku se nalaze: Alberto Abalde, Alek Abrines, Santi Aldama, Dario Brizuela, Viktor Klaver, Alberto Dijaz, Haime Fernandez, Rudi Fernandez, Usman Garuba, Huančo Ernangomez, Vili Hernangomez, Serhio Ljulj, Žoel Para, Haime Pradilja, Riki Rubio i Sebas Saiz.

Španija je aktuelni šampion sveta, pošto je pre četiri godine na SP u Kini pobedila Argentinu 95:75.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()