Slavlje košarkašica Fenerbahčea: Marina Maljković polivena šampanjcem

Ludnica u svlačionici turskog kluba

17.04.2023. 10:32
  • Podeli:
Košarkašice Fenerbahčea-643ce69f93b5c.webp Foto: FIBA.basketball

Ludnica u "O2 areni" u Pragu. Košarkašice Fenerbahčea postale su prvaci Evrolige, a do te titule stigle su pod vođstvom Marine Maljković

To što su igračice turskog kluba slavile pobedu na parketu, posle finala sa Mersinom 99:60 (29:17, 28:7, 20:20, 22:16), nije ništa kako su emocije iskalile u svlačionici. 

Igračice su sa šampanjcem, "lude od sreće", okupale Marinu Maljković, koja je u jednom trenutku završila i na podu. Sve je bilo unapred smišljeno s njihove strane. Prvo su trenera mirno uvele u svlačionicu, a potom je, na njeno iznenađenje, zasule i sve zajedno skakale.

 

 

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()