Sledi povratak u Olimpijakos: Fenerbahče se oprostio od Dorsija

On je u Evroligi odigrao 38 od mogućih 39 utakmica za turski tim

30.06.2024. 19:05
  • Podeli:
tajler dorsi Andreas Goradpa via AP-667d4cb987e4d.webp Foto: Andreas Goradpa via AP

Američki košarkaš sa grčkim pasošem Tajler Dorsi nije više član Fenerbahčea, saopštio je danas šampion Turske. 

"Rastali smo se sa Tajlerom Dorsijem, koji je nosio naš dres od marta 2023. godine. Zahvaljujemo se Dorsiju na njegovom doprinosu i želimo mu uspeh u novoj fazi karijere", stoji u saopštenju istanbulskog kluba.

Dorsi je prethodne sezone u Evroligi odigrao 38 od mogućih 39 utakmica za Fenerbahče, a za 17 ipo minuta davao je 8,7 poena i imao 1,8 skokova i 1,2 asistencije.

Turski i grčki mediji su najavili da će se Dorsi (28) vratiti u Olimpijakos za koji je igrao u sezoni 2021/22 kad je dobio i grčko državljanstvo i postao reprezentativac te zemlje.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()