Slukas otkrio kada završava karijeru

Iskusni plejmejker (34) trenutno ima ugovor sa Panatinaikosom do 2026. godine.

19.09.2024. 15:44
  • Podeli:
kostas slukas profimedia-0835642310-659e5c9cb2959.webp Foto: Profimedia

Grčki košarkaš Kostas Slukas govorio je o tome kada želi da završi karijeru.

Iskusni plejmejker (34) trenutno ima ugovor sa Panatinaikosom do 2026. godine. To bi mogoa da bude njegov poslednji angažman.

"Neću igrati previše. Mislim da ću za dve do tri godine prekinuti karijeru. Kada mi ugovor istekne, verujem da će biti kraj. Želim da stanem dok sam na visokom nivou", istakao je Slukas za grčki "Sportal".

U razgovoru za “Jurohups” Slukas je prokomentarisao je ciljeve kluba u narednoj sezoni. Takođe ističe da još uvek nije svestan uspeha koji je ekipa iz Atine napravila prošle sezone.

“Još nisam do kraja postao svestan uspeha iz prethodne sezone, ali ono što me trenutno zanima je sadašnjost. Ono što mogu da kažem je da imamo još bolji tim nego onaj iz prošle sezone.”

Slukas je prošle sezone prešao iz Olimpijakosa u Panatinaikos, a promena sredine i odlazak u redove najvećeg rivala ima svoju cenu.

Zbog toga je postao glavna meta navijača ekipe iz Pireja.

“U svemu tome društvene mreže igraju veliku ulogu. One utiču na ljude na loš i pogrešan način. Međutim, ja svoje odgovore dajem na terenu i kritike me puno ne dotiču. Slušam samo ljude bliske sebi.”

Zbog velikih tenzija nije bio deo oproštajnog meča Jorgosa Printezisa.

“Tužan sam što nisam bio tamo jer bih voleo da sam učestvovao u tom događaju. On je bio sjajan igrač, igrali smo zajedno i on je moj prijatelj, ali takav je život i to sam morao da gledam na televiziji.”

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()