Smit o ostanku u Partizanu: Sve su precrtali, teško je to gledati

Hrvatski reprezentativac je sve dalje od još jedne sezone u Beogradu

01.07.2024. 16:10
  • Podeli:
smit Dusan MilenkovicATAImages.-666497fcafb6a.webp Foto: Dusan MilenkovicATAImages.

Košarkaš Partizana Džejlin Smit se trenutno nalazi sa reprezentacijom Hrvatske u Pireju gde će ta ekipa igrati na kvalifikacionom turniru za Olimpijske igre. Za sada još uvek nije poznato da li će i naredne sezone nositi crno-beli dres.

On je sredinom sezone stigao u Partizan iz Virtusa. U početku nije dobijao priliku i delovalo je da će se teško dokazati. Kako je vreme prolazilo imao je sve više minuta, sve više slobode u igri da bi na kraju bio i jedan od najpouzdanijih igrača Partizana.

I kada je delovalo da će se saradnja nastaviti, prekid. Džejlin Smit izgleda ne ostaje u Beogradu

"Ne viđa se to često u Evroligi da jedan tim potpuno rekonstruiše ekipu. Čak i takav tim, kakav je Partizan, praktično je sve precrtao i krenuo iz početka. Teško je gledati sve to. Pričao sam sa generalnim menadžerom i pretpostavljam da kreću u drugom smeru. Da žele novu grupu igrača, da ubrizgaju novu krv u kulturu kluba", rekao je Smit.

On je rekao i da je mnogo radio i mnogo učio od Željka Obradovića.

"To je čovek koji je mnogo osvajao i onda želiš da upiješ što više toga. Čak i kada se ne obraća tebi, ti slušaš pažljivo, baš zato što je u pitanju – on! Mora da nešto zna kada je osvojio toliko trofeja. Osećao sam se kao da ponovo prolazim kroz košarkaške osnove, jedan na jedan…"

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()