Španci se čude: Hezonja na raskrsnici između Barselone i Partizana

Veliko interesovanje za Hrvata vlada na košarkaškom tržištu

12.06.2024. 15:45
  • Podeli:
Mario Hezonja-659905974513b.webp Foto: TANJUG/ STR/ nr

Španski košarkaški novinari su posebno zaintrigirani Mariom Hezonjom i izborom njegovog narednog kluba. Naime, prema pisanjima brojnih španskih novinara, on će promeniti sredinu.

Đerar Sole i njegovi saradnici naveli su da je Hezonja nezadovoljan ulogom u Real Madridu i da traži iskorak u karijeri, odnosno da bude glavni igrač, ali mu je bitno i da zarađuje dovoljno novca.

Real Madrid, navodno, nije spreman da mu to sve ponudi i isti izvor nalaže da se Panatinaikos povukao iz trke za Hezonju baš zbog tih njegovih zahteva, pa su sada ostala samo dva imena – Barselona i Partizan.

Ne treba otpisivati ni Anadolu Efes, ali ni Olimpiju Milano koji bi mogla da reaguje u slučaju da izgubi Šejvona Šildsa za koga se upravo Real Madrid ozbiljno interesuje.

Postoje tračevi i da je Sandro Mamukelašvili meta Olimpije u slučaju da Nikolo Meli odluči da promeni sredinu, ali za sada je sve to suva priča.

Međutim, interesovanje Barselone i Partizana za Marija Hezonju takođe se svodi na "rekla-kazala" osim što se izvori sa raznih strana usaglašavaju da su pomenute dve ekipe najzainteresovanije za potpis hrvatskog košarkaša.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()