Spektakl na Kalemegdanu: Prenos meča Partizan - Real na velikom ekranu

Očekuje se da igrači, ukoliko pobede Real i izbore plasman na Fajnal-For, dođu na Kalemegdan na proslavu

01.05.2023. 09:56
  • Podeli:
Real - Partizan_Profimedia-644a3d25c5417.webp Foto: Profimedia

Košarkaški klub Partizan saopštio je da će za navijače koji nemaju ulaznice za utakmicu protiv Reala u Areni organizovati gledanje meča na velikom ekranu na terenima na Kalemegdanu.

"Arena, Kalemegdan, ceo Beograd, cela Srbija. Sve je crno-belo", navodi se na Instagramu crno-belih.

Prigodan program počinje u 18.30 sati, a očekuje se da igrači, ukoliko pobede Real i izbore plasman na Fajnal-For u Kaunasu, dođu na Kalemegdan na proslavu.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()