Spreman spektakl u Banjaluci: CSKA i Igokea igraju okruženi teniskim tribinama

Košarkaški klub Igokea proslavlja ovog septembra pola veka postojanja

06.09.2023. 18:55
  • Podeli:

Košarkaški klub Igokea proslavlja pola veka postojanja i tom prilikom u Republici Srpskoj održaće se košarkaški turnir koji će, između ostalog okupiti i timove KK Partizan, CSKA, Turk Telekom, Hapoel i Galatasaraj.

Generalni menadžer KK Igokea Igor Dodik objavio je na društvenim mrežama fotografiju na kojoj je specijalno adaptiran košarkaški teren na mestu gde se održavao teniski turnir "Srpska open". 

Na tom terenu će se odigrati turnir povodom 50 godina kluba, a impresivni podvig i zanimljiva ideja organizatora turnira "Naših prvih 50 godina" u Banjaluci ugledala je svetlost dana.

Parket i koševi postavljeni su na centralnom terenu Nacionalnog teniskog centra Teniskog saveza Republike Srpske u Banjaluci. 

Turnir u kom će učestvovati brojne ekipe i velikani iz inostranstva igraće se na toj lokaciji i u "Sportskoj dvorani" u Laktašima, a trajaće od 5. do 10. septembra.

Prvi meč na ovom terenu, a i turniru, igraju Igokea i CSKA iz Moskve.

Raspored utakmica
 

Raspored utakmica košarkaškog spektakla Internacionalnog košarkaškog turnira povodom obeležavanja prvih 50 godina Igokea m:tel od 6. do 10. septembra 2023. godine u Banjaluci i Laktašima:

6. septembar, 20 časova: Igokea m:tel – CSKA  – centralni teren Nacionalnog teniskog centra,

7. septembar, 17 časova: Hapoel Jerusalem – Turk Telekom – Sportska dvorana Laktaši,

7. septembar, 20 časova: Igokea m:tel – Galatasaraj NEF – Sportska dvorana Laktaši,

8. septembar, 17 časova: Galatasaraj NEF – CSKA – Sportska dvorana Laktaši,

8. septembar, 20 časova: Partizan Mozzartbet – Hapoel Jerusalem – Sportska dvorana Laktaši,

9. septembar, 17 časova: veterani Igokea m:tel – veterani prijateljskih klubova – centralni teren Nacionalnog teniskog centra,

9. septembar: 18 časova i 30 minuta: Turk Telekom – Partizan Mozzartbet – centralni teren Nacionalnog teniskog centra,

10. septembar, 14 časova i 30 minuta: utakmica za za peto mesto – Sportska dvorana Laktaši,

10. septembar, 17 časova: utakmica za treće mesto – Sportska dvorana Laktaši,

10. septembar, 20 časova: utakmica za prvo mesto – Nacionalni teniski centar.

 

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()