Srbija igra u tajnosti i pobeđuje rivale

Orlovi su do sada odigrali dve pripremne utakmice

04.08.2023. 09:10
  • Podeli:
Košarkaši Srbije Nikola Milutinov i Marko Gudurić.jpg Foto: FIBA.basketball

Košarkaška reprezentacija Srbije priprema se za Svetsko prvenstvo u Beogradu, a do sada je odigrala dva kontrolna meča i to oba u tajnosti. Razlozi nisu poznati, baš kao ni to što iz dvorane nije smeo da "izađe" ni rezultat.

Prvi rival Pešićevog tima bila je selekcija Bosne i Hercegovine, da bi nekoliko dana kasnije snage bile odmerene sa nacionalnim timom Poljske. Poljaci nisu ćutali, nego su svom zvaničnom tviter profilu objavili ishod meča - 81:66 (23:14, 19:16, 23:14, 16:22).

Srbija je od starta krenula silovito i napravila uvodnu prednost od devet poena razlike koja je do poluvremena uspela da bude dvocifrena.

Obe utakmice odigrane su u "Štark areni" pred praznim tribinama. 

Prijateljski meč sa Crnom Gorom je otkazan jer u Podgorici nije bilo slobodne dvorane za igru, a Srbija nije htela da ide u Bar. 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()