Srbin neverovatnom partijom šokirao Adetokumba: Nikola Jović razbio Milvoki Bakse

Joviću je pošlo za rukom ono što Jokiću nije

14.02.2024. 09:44
  • Podeli:
Nikola Jović Majami profimedia-65cc75941d523.webp Foto: Profimedia

Košarkaši Majami Hita savladali su Milvoki Bakse rezultatom 123:97, a srpski reprezentativac Nikola Jović predvodio je ekipu do pobede kao najefikasniji pojedinac na meču i odigrao najbolji meč od kada je u NBA ligi

Jović je osvetio Jokića, ono što jednom Nikoli iz Denvera nije pošlo za rukom, jeste pošlo drugom koji igra u Majamiju. Posle pobede nad Denverom, Milvoki je ugostio oslabljeni Majami pa su Adetokoumpo i družina priželjkivali laganu pobedu. Ali, onda je Spolstra izvukao keca iz rukava i na teren poslao mladog srpskog reprezentativca.

Majami je već u prvoj deonici došao do dvocifrene predosti i videlo se da su mnogo bolje raspoloženi od Janisa i ekipe, koja je dan ranije savladala Denver i to prilično ubedljivo.

Jović je na ovom meču bio najefikasniji pojedinac sa 24 postignuta poena i poenterski nadmašio Janisa Adetokumba, koji je upisao poen manje i bio najraspoloženiji u redovima Milvokija.

Ovo je Joviću rekord karijere kada je broj postignutih poena u pitanju i postigao je čak pet trojki, uz to je uhvatio sedam skokova i upisao tri uspešna dodavanja.

Pored Jovića u redovima Majamija se istkao Dankan Robinson sa 23 poena, a po 19 su postigli Tajler Hiro i Kevin Lav, dok je Bem Adebajo upisao tripl-dabl partiju sa 16 poena, 12 skokova i 11 asistencija.

Kod Milvokija su posle Adetokumba najbolji bili Demijan Lilard, Malik Bizli i Bobi Portis - sva trojica sa po 16 poena.

Standings provided by Sofascore
  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()