Srbin završio sa Vizardsima: Vukčević nije više član Vašingtona

Vašington je imao opciju da produži saradnju sa Vukčevićem za 2,42 miliona dolara po sezoni

30.06.2024. 12:17
  • Podeli:
Tan2024-04-0304032338_1 tristan vukčević AP PhotoAlex Brandon-660d1c0f53437.webp Foto: Tanjug/AP Photo/Alex Brandon

Srpski košarkaš Tristan Vukčević nije više član Vašingtona, saopštio je danas američki novinar Majkl Skoto. Vukčević (21) je u martu raskinuo saradnju sa Partizanom i prešao u Vašington, gde je upisao deset nastupa - od toga četiri kao starter, sa prosekom od 15,3 minuta, 8,5 poena, 3,6 skokova i 1,3 asistencije po utakmici.

Vašington je imao opciju da produži saradnju sa Vukčevićem za 2,42 miliona dolara po sezoni.

Prošle godine u Evroligi nastupajući za Partizan beležio je 4,2 poena, 2,3 skoka, 0,5 asistencija po utakmici.

Vukčević je seniorsku karijeru započeo u Real Madridu.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()