Srpski zet pričao o navijačima Partizana i Zvezde: Bilo bi predobro da mi imamo to u Americi

Utakmice napolju, dim, baklje, himna, navijanje… kaže zvezda Indijane

19.03.2024. 09:28
  • Podeli:
Tajris Halibarton-65f94b69141cb.webp Foto: AP Photo/Michael Conroy/Tanjug

Košarkaš Los Anđeles Klipersa Pol Džordž objavio je novu emisiju svog pokdkasta, odnosno razgovor sa košarkašem Indijane Tajrisom Halibartonom (24), u kom su se između ostalog dotakli evropske košarke i Partizana

A odakle crno-beli u američkoj priči? Halibarton je oženjen srpkinjom, Danijelom Rajić, i često boravi u tazbini. Nije imao priliku da gleda evroligeške utakmice Partizana uživo u "Štark areni", ali ga je žena upoznala sa atmosferom koja ga je oduševila. 

"Moja žena Danijela je iz Srbije i pokazala mi je snimke navijača Partizana i....crveno...nešto crveno... Crvena zvezda. Utakmice napolju, dim, baklje, himna, navijanje… To bi bilo predobro da ima u Americi. Kad sam bio u Srbiji, rekli su mi da je to tamo poput bandi ovde. Bitno je na kojoj si strani, za koga navijaš, toliko je ozbiljno", kaže NBA superstar u svom podkastu.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()