Šta mislite, koliko zarađuje maskota Denver Nagetsa?

A koliko čuveni bik Beni, maskota Čikago Bulsa?

03.06.2023. 17:36
  • Podeli:
denver nuggets maskota-647a3a7d96c15.webp Foto: Reuters

Maskota Denver Nagetsa, popularni Roki (Rocky) najplaćeniji je zabavljač u NBA ligi. Čovek koji se krije ispod platnenog kostima godišnje zarađuje neverovatnih 625.000 dolara.

Američki mediji su objavili plate najplaćenijih maskota iz NBA lige, a ono što je iznenadilo sve je da ljudi koje se nalaze iza maski zarađuju zaista velike iznose.

Visoku platu prima i maskota Atlanta Houksa, poznata kao Hari (Harry). Svake godine ovaj zabavljač dobija platu od 600.000 dolara.

Na trećem mestu je maskota Čikago Bulsa, bik Beni (Benny), koji zarađuje 400.000 dolara godišnje. Sledi ga gorila Go, koja zabavlja navijače Finiks Sansa, a njen godišnji honorar iznosi 200.000 dolara.

Na petom mestu je maskota Šarlot Hornetsa, stršljen Hugo, koji godišnje zarađuje 100.000 dolara. Ostale franšize svoje maskote ne plaćaju ni približno ovako visokim iznosima, pa se nisu našle na listi.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()