"Stari" Partizan više ne postoji: Ponitka, Kaminski i Doužer zvanično napustili crno-bele

Partizan su prethodno napustili Kevin Panter, Zek Ledej i Alen Smailagić

30.06.2024. 13:16
  • Podeli:
Košarkaši Partizana-65fafa51d09b7.webp Foto: KK Partizan

Košarkaši Mateuš Ponitka, Frenk Kaminski i Pi Džej Doužer nisu više igrači Partizana, saopštio je danas beogradski klub. Kako je Partizan naveo njima su istekli ugovori, klub im je poželeo sreću u nastavku karijere.

Ponitka je prošle sezone beležio 2,4 poena, 2,2 skoka i 0,7 asistencija po utakmici u Evroligi. U ABA ligi prosečno je imao 6,2 poena, 3 skoka i 2 asistencije po utakmici.

Doužer je u Evroligi imao 9,2 poena, 3 skoka, 3,1 asistenciju i 1,9 ukradinih lopti po utakmici. U ABA ligi beležio je 8,2 poena, 2,7 skokova i 3,4 asistencije po utakmici.

Kaminski je prošle sezone u Evroligi beležio 8,9 poena, 3,4 skoka i 1,6 asistencija. U ABA ligi je imao učinak od 10,1 poena, 3,4 skoka i 1,2 asistencije.

Može se tako slobodno reći da "stari" Partizan, koji smo donedavno znali - više ne postoji, jer su klub prethodno napustili Kevin Panter, Zek Ledej i Alen Smailagić, dok su među crno-bele došli Vanja Marinković, Gabrijel Lundberg i Frank Entilikina.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()