Stiv Ker ne štedi pohvale na račun "Orlova": Srbija je fantastičan tim, jedan od najboljih na svetu

On je svojoj ekipi dao slobodan dan pred meč sa reprezentacijom Srbije

16.07.2024. 07:30
  • Podeli:
Stiv Ker-654cce65657eb.webp Foto: AP Photo/Mark J. Terrill/Tanjug

Košarkaška reprezentacija Sjedinjenih Američkih Država odigrala je protiv Australije u Abu Dabiju, a slavili su rezultatom 98:92.

Nakon meča je za medije govorio selektor Amera Stiv Ker, koji je istakao da su tek krenuli da eksperimentišu.

"Da, trenutno samo eksperimentišemo, tako da isprobavamo različite kombinacije. AD sa bilo kim je dobar. Bio je sjajan večeras, fantastičan je ovih prvih 10 dana ili koliko god da smo zajedno. Očigledno imamo puno talenta, svaki igrač je sposoban da bude starter i igra velike minute, ali snaga našeg tima je naša dubina i moramo da iskoristimo tu dubinu i vršimo pritisak na timove svih 40 minuta bez obzira na kombinacije. Sledećih nekoliko utakmica ćemo nastaviti da eksperimentišemo i pokušamo da pronađemo najbolje kombinacije kako bismo mogli da igramo punih 40 minuta", počeo je Stiv Ker.

Komentarisao je ekipu Srbije ovog leta i istakao da mu se veoma sviđa.

"Srbija je fantastičan tim, jedan od najboljih na svetu, očigledno. Imaćemo priliku da ih gledamo kako igraju sutra. Daćemo našim momcima slobodan dan, treba im odmor, a zatim ćemo se pripremati za Srbiju. Ali videćemo ih ponovo u našoj grupi u Lilu, tako da će to biti dobar test, to je sigurno".

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()