Stiv Ker o problematičnom Drejmondu Grinu: Sve je shvatio i vratio se

Imao je vremena da shvati koliko voli da igra, kaže trener Golden stejta

04.02.2024. 17:21
  • Podeli:
Drejmond Grin-6491847e287c5.webp Foto: Profimedia

Problematični košarakaš Golden Stejt Drejmond Grin vratio se na parket posle suspenzije koju je dobio sredinom decembra, posle fizičkog napada na Jusufa Nurkića tokom utakmice. 

Trener Voriorsa Stiv Ker je i tada rekao da daje veliku podršku svom igraču u radu na ponašanju, a sada ga je i pohvalio kako je dobro savladao lekcije.

"On igra veoma dobro, čini našu odbranu boljom. Sa njim u sastavu izgledamo brže, snažnije, imamo više mogućnosti. On sve odlično pokriva, veoma dobro vidi sve na terenu", rekao je Ker koliko Grin znači timu.

Četvorostruki osvajač NBA prstena je u porazu od Atlante zabeležio sedam poena, osam asistencija i šest skokova, a njegov trener je idakao da veruje da je uspeo dobro da razmisli o svemu šta se dogodilo pre mesec i po dana.

"Bio je veoma fokusiran nakon tog procesa rehabilitacije. Shvatio je šta se dogodilo i zbog čega je udaljen sa terena. Mislim da je imao i vremena da razmisli o tome koliko voli da igra, koliko voli da bude deo tima i da ne želi da bude van stroja", objasnio je Stiv Ker.

Grinu je to bilo treće isklučenje ove sezone, a NBA liga ga je tada suspendovala bez ograničenja, odnosno dok ne dokaže da je počeo da se "leči" od svoje nauračunljivosti, frustracije i agresivnosti.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()