Stiv Ker preuzeo krivicu posle Sudana: Nisam dobro pripremio tim

Južni Sudan je imalo i napad za šokantan trijumf

21.07.2024. 15:55
  • Podeli:
stiv ker, 3 dec 2023 - profimedia-65b0d7949e5be.webp Foto: Profimedia

Selektor košarkaške reprezentacije SAD Stiv Ker istakao je  da nije dobro spremio tim za meč sa Južnim Sudanom.

Afrička ekipa je vodila i 15 razlike, a u finišu je imala i napad za šokantan trijumf.

"To je bio dobar podsetnik protiv kojih timova igramo, to su najveće utakmice u njihovim životima. Očekujemo da svako igra ovako. Ono što smo naučil jeste da se jaz između američke košarke i ostalih – smanjio", rekao je Ker.

"Južni Sudan je bio neverovatan. Nisam dobro pripremio tim. Nismo se dovoljno fokusirali na ono za šta je Južni Sudan bio sposoban. To je na meni. To im je omogućilo da stekne samopouzdanje. Kraj utakmice je bio dobar, samo da osetimo šta nas čeka u Parizu", dodao je Ker.

Na Igrama se nalaze u grupi upravo sa Južnim Sudanom, ali i Srbijom, odnosno Portorikom.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()