Stiže centar: Zvezda dogovorila pojačanje iz Bajerna

Završna faza dogovora je u toku

17.12.2023. 22:25
  • Podeli:
fredi gilespi tanjug-657f6716b7892.webp Foto: Tanjug/AP Photo/Darko Vojinovic

Fredi Gilespi biće novi košarkaš Crvene zvezde.

Košarkaš minhenskog Bajerna je u završnoj fazi dogovora oko prelaska u Crvenu zvezdu, preneo je Domantas Urbonas, novinar Basketnjuza, pozivajući se na svoje izvore.

Navodi se da će američki centar , koji je visok 206 centimetara i ima 26 godina, u narednih nekoliko dana dovršiti transfer iz minhenskog kluba na Mali Kalemegdan.

Navodi se da je u pitanju "otkup ugovora“.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()