Strpljenje se isplatilo: Majk Tobi dobio poziv u reprezentaciju

Aleksandar Sekulić ne može da računa na igrače iz NBA lige

12.02.2024. 12:33
  • Podeli:
Majk Tobi-656f2be90cb22.webp Foto: Profimedia

Košarkaš Crvene zvezde Majk Tobi nije se naigrao od početka sezone, ali je za strpljenje nagrađen. Naturalizovani Slovenac dobio je poziv selektor Slovenije Aleksandara Sekuliča za dve utakmice kvalifikacija za Evropsko prvenstvo. 

Slovenija igra protiv Izraela i Ukrajine, a za te utakmice ne može da računa na igrače iz NBA lige. Odabri je pao na kadar koji igra u Evropi i on nije ni malo loš.

Pored Majka Tobija, tu je i bivši košarkaš Crvene zvezde Jaka Blažič, kao i bivši igrač Partizana Aleksej Nikolić.

Sastav Slovenije: Jaka Blažič, Majk Tobi, Aleksej Nikolić, Gregor Hrovat, Aljaž Kunc, Miha Lapornik, Jurij Macura, Bine Prepelič, Klemen Prepelič, Žiga Samar, Leon Stergar, Luka Ščuka i Žiga Dimec.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()