Suze u očima legendi: Poslednji ples Rudija i Ljulja u reprezentaciji Španije

Kraj jedne ere

02.08.2024. 20:15
  • Podeli:
serhio ljulj profimedia-66ad20532b997.webp Foto: Profimedia

Utakmica protiv Kanade bila je poslednja u karijeri za legendarnog Rudija Fernandesa (39) i vrlo verovatno poslednja u nacionalnom timu za drugog kultnog igrača "furije" Serhija Ljulja (36).

Španija je porazom od Kanade ostala bez plasmana u naredni krug košarkaškog turnira na Olimpijskim igrama.

"Nije ovako trebalo da se oprosti ali neću reći da to nije fer jer u sportu mnogo toga često nije fer. Rudijeva vrednost je bila ta što nas je naterao da verujemo da je nemoguće moguće. Hvala mu što nas je nateroa da verujemo. Sve počasti za Rudija Fernandesa koji je upravo odigrao poslednju utakmicu za Španiju i već mi nedostaje", rekao je posle meča selektor Španaca Serđo Skariolo.

Neutešan je bio Serhio Ljulj u zagrljaju Huanča Ernangomesa na kraju tesne utakmice sa Kanađanima. Mokrih očiju napustio je poprište svoje verovatno poslednje reprezentativne bitke, a meč je završio sa 11 poena.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()