Švajnštajger posetio igrače u svlačionici: Imao je razlog da im čestita

Nije propustio Nemac susret sa slavljeničkim timom

09.02.2024. 13:57
  • Podeli:
Bastijan Švajnštajger-65c620a863ee1.webp Foto: Profimedia

Legendarni fudbaler Bastijan Švajnštajger je veliki ljubitelj košarke, a kako mu tazbina živi u Beogradu i supruga Ana Ivanović navija za Partizan, čest je gost na evroligaškim utakmicama crno-belog tima. U prvom redu "Štark arene", odmah uz teren, sedeo je Nemac i na meču Partizan - Bajern Minhen, koji su domaćini izgubili u poslednjoj sekundi meča trojkom gostiju (78:79). 

Ovog puta Švajnštajger je, kao retko ko u dvorani, zadržao osmeh na licu i posle meča. 

Još pre meča se video sa prijateljima iz Bajerna i sreo sa sportskim direktorom Markom Pešićem, a prema svedočenju Evrolige i objavljenog snimka otišao je i u svlačionicu Bavaraca da čestita igračima na požrtvovanosti i upornosti. 

Bivši fudbalski vezni igrač stigao je u društvo visokih momaka. Srdačno se pozdravio sa Špancem Seržom Ibakom i srpskim košarkašem Vladimirom Lučićem

Sa Karsenom Edvardsom se Bastijan i našalio, jer su odmeravali ko od njih dvojice ima jači list. 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()