Sve je poznato, osim učesnika: Počinje prodaja ulaznica za F4 Evrolige

U dvorani za 14.500 gledalaca, krajem maja, boriće se četiri ekipe za prestižni pehar

04.12.2023. 13:27
  • Podeli:
Evroliga_Profimedia-64ac3e3f22721.webp Foto: Profimedia

Košarkaška Evroliga saopštila je da će prodaja ulaznica za Fajnal-for najkvalitetnijeg evropskog klupskog takmičenja početi 19. decembra u 9:00 časova ujutru.

U saopštenju se navodi da će ulaznice biti dostupne samo onlajn, na adresi www.f4tickets.com. 

Ulaznice po utakmici koštaju u rasponu od 57,25 do 177,25 evra.

Fajnal-for Evrolige zakazan je 24. - 26. maja naredne godine u Berlinu

Iz Evrolige podsećaju da će Berlin treći put u istoriji biti domaćin završnog turnira najkvalitetnijeg evropskog klupskog takmičenja. Berlin je prvi put bio domaćin F4 Evrolige 2009. godine, a titulu je osvojio Panatinaikos. Glavni grad Nemačke je organizovao Završni turnir F4 i 2016, a trofej je osvojio moskovski CSKA.

Raspored utakmica poznat

Mečevi na F4 biće odigrani u dvorani u Berlinu čiji je kapacitet 14.500 gledalaca.

Prvo polufinale na F4 Evrolige biće odigrano 24. maja 2024. od 18 sati, dok je drugo polufinale na programu od 21 čas. Meč za treće mesto biće odigran dva dana kasnije od 17 časova, dok je finale zakazano za 20 časova.

Real Madrid je osvojio titulu u Evroligi prošle sezone.
 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()