Svi došli u Beograd, Pešić otišao kući u Minhen

Zvuči nelogično, i nesvakidašnje je, ali gest selektora Srbije mogao bi da bude i smislen s obzirom na to da mu je kuća bila "na dohvat ruke"

12.09.2022. 21:00
  • Podeli:
Dragan Tarlać.jpg Foto: Strahinja Aćimović / Tanjug

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Svetislav Pešić, nakon eliminacije u osmini finala Evropskog prvenstva od Italije, nije se vratio u Beograd, nego je otišao u Minhen, gde mu živi porodica.

Pešić će se, kako je novinarima na aerodromu Nikola Tesla, rekao portparol Košarkaškog saveza Srbije Ivan Ivković, uskoro obratiti javnosti i analizirati sve što se desilo na šampionatu Evrope.

"Dakle, molio bih vas da ništa ne spekulišete. U ime Saveza kažem vam da će se selektor uskoro obratiti javnosti i da neće ostati na onome što je rekao posle utakmice. Razumite i nas, nismo očekivali da se ovako brzo vraćamo i putovali smo u tri grupe", izjavio je Ivković.

Ranije tokom dana u Beograd su se vratili košarkaši, a uveče i čelni ljudi Saveza.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()