Svi u porodici pod istim imenom: Još jedan košarkaški klub nosi ime Mega

Prošle sezone ovaj klub je došao i do svog prvog trofeja

29.12.2023. 13:39
  • Podeli:
Košarkaši i košarkašice Mege-658ebde08710e.webp Foto: KK Mega

Ženski košarkaški klub Art basket u nastavku sezone igraće pod imenom Mega MIS, objavilo je rukovodstvo beogradskog kluba.

Klub koji je osnovan 2009. godine, seniorsku selekciju oformio je tek 2018. godine kao ženski ogranak KK Mega.

Veliki uspeh i prvi seniorski trofej osvojen je već 2021. godine u Kupu "Milana Cige Vasojevića" i to debitanskoj sezoni u najvišem rangu takmičenja. 

Te iste godine košarkašice Arta bile su i vicešampionke države, što je ponovljeno i u narednoj sezoni. 

Prošle sezone ovaj klub je došao i do svog prvog trofeja u mlađim kategorijama, pošto su juniorke postale šampionke Srbije.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()