Tata i sin ispisali istoriju: Lebron i Broni prvi put igrali zajedno

Prvi put od kada postoji NBA liga, otac i sin su igrali zajedno

07.10.2024. 10:00
  • Podeli:
lebron i broni dzejms-67038cec699b1.webp Foto: Profimedia

Jedan od najboljih košarkaša sveta Lebron Džejms i njegov sin Broni su prvi put igrali zajedno u timu Los Anđeles Lejkersa.

Naime, Lejkersi su u pripremnom meču izgubili od Finiks Sansa 118:114, a članovi porodice Džejms zvanično su debitovali i ispisali istoriju, pošto su prvi put od kada postoji NBA na terenu bili otac i sin.

Otac je za 16 minuta postigao 19 poena, uz pet skokova i četiri izgubljene lopte, dok je sin dobio 13 minuta, ali nije imao poneterski učinak.

Pormašio je po jedan šut iz igre i jedan za tri, a imao je dva skova i četiri izgubljene lopte, kao i otac.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()