Teodosić neće da priča o sebi, ali ima ko hoće: Marković i Bogdanović ga baš vole

Milošev dabl-dabl učinak od 27 poena i 14 asistencija, sa indeksom korisnosti 40 imao je ko da pohvali

22.12.2023. 09:57
  • Podeli:
Miloš Teodosić-65854bca7a7aa.webp Foto: Marko Đoković/Tanjug

Miloš Teodosić je odigrao partiju sezone u dresu Crvene zvezde. Iskusnom plejmejkeru je sve polazilo za rukom, pa je na meču protiv Makabija, u Evroligi, nadoknadio sve promašeno od kada je stigao među crveno-bele. 

Posle utakmice Teodosić je, u svom stilu, izbegao je da pokaže emociju prema odličnoj partiji koju je pružio u dvorani "Aleksandar Nikolić", pa je opet tim stavio u prvi plan. 

"Igrali smo kao tim, svih 10, 11 igrača koliko je trener koristio. Svi su pokazali energiju. Tobi je imao četvrtinu gde je bio sjajan, Rokas, Hanga, Deki... Tako treba da igramo. Uvek neko treba da iskoči i preuzme odgovornost. Zbog drugih momaka sam bio u situaciji da dođem do toliko asistencija. Ne želim da pričam o sebi. Ovo je način na koji ćemo stići do ritma i momentuma", rekao je Teodosić.

Međutim, Milošev dabl-dabl učinak od 27 poena i  14 asistencija, sa indeksom korisnosti 40 imao je ko da pohvali. Svakog svog prijatelja, druga i košarkaškog brata posle uspeha digne, nekadašnji košarkaš, Stefan Marković. Posebno često to Pefi radi od kada je u penziji i od kada ima vremena da prati utakmice svojih saboraca i bivših saigrača. 

Foto: Printscreen/Instagram/Pefi31012

Inače Teodosić i Marković se odlično poznaju godinama unazad. Bili su saigrači u reprezentaciji Srbije, a onda su "živeli" zajedno u Virtusu, dok su obojica sa porodicama živeli u Bolonji.

I Stefan nije jedini koji je pohvalio Miloševu partiju. Učinio je to i Bogdan Bogdanović, iako na drugom kraju sveta, u drugoj vremenskoj zoni. 

"Teo Magija se vratila", napisao je kapiten Srbije iz Atlante. 

Jasno je svima da su se Bogdan i Teodosić sreli u reprezentaciji i da su od prvog trenutka našli žicu jedan drugom pa postali dobri prijatelji. 

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()