Teodosić poklonio Monekeu dres: Igrač Baskonije presrećan i zahvalan

Iz Beograda sa pobedom i poklonom ide kući

19.01.2024. 13:05
  • Podeli:
Čima Moneke1-65aa635a26a1c.webp Foto: Profimedia

Baskonija je drugi put ove sezone savladala Crvenu zvezdu u Evroligi. Ovog puta u Beogradu...

Trijumf u "Štark areni" zauvek će pamtiti Čima Moneke. Ne samo po tome što je bio najefikasniji u španskom timu, sa 13 poena, 12 skokova i tri asistencije, nego što je dobio poklon od Miloša Teodosića koji je meč gledao u civilu, kraj terena, zbog povrede. 

Nigerijac je bio ključan u pobedi Baskonije, Teodosić je na kraju meča bio ljut na sudije... Ali kada su timovi otišli u svlačionice sve strasti su splasle, pali su sportski pozdravi i razmena dresova. 

Crveno-beli dres sa brojem 4 i prezimenom Teodosić, uz autogram iskusnog plejmejkera Crvene zvezde, toliko je obradovao Monekea da je na svim društvenim mrežama objavio sliku i zahvalio se srpskom košarkašu. 

"Teodosić legenda", piše u postu košarkaša na Tik Toku, a sve prati pesma srpskog pevača Devita "Htela je da zna". 

Dok je na stroi postu na Instagramu postavio Moneke istu sliku, bez muzike, ali uz tag Miloša Teodosića i poruku: Hvala legendo.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()