Teodosić: Svakodnevno razmišljam da ostanem u Zvezdi

Volim da igram i još uživam na terenu, kaže plejmejker u svojoj 37. godini

04.04.2024. 22:56
  • Podeli:
Miloš Teodosić-65f99243459c7.webp Foto: Marko Đoković/Tanjug

Crvena zvezda je imala šanse protiv Olimpijakosa u Evroligi i borila se kao da od rezultata zavisi. Bila je odlično organizovana od strane iskusnog igrača i dobrog zanalca portivnika Miloša Teodosića, ali je na kraju izgubila pred 15.000 svojih navijača sa 86:89.

Posle utakmice novinari su prvi put pitali plejmejkera, koji je nedavno napunio 37 godina, da li razmišlja o ostanku u Crvenoj zvezdi. 

"Razmišljao sam… Svakodnevno razmišljam. Volim da igram, uživam dok igram, ovo mi je prva sezona u Beogradu posle 20 godina. Lepo mi je. Kad dođe kraj sezone sešćemo sa ljudima iz kluba da pričamo i da vidimo kako ćemo dalje", rekao je Teodosić kom važeći ugovor ističe u junu.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()