Teodosić uhvaćen na moru od strane navijačice: Evo gde odmara plejmejker Zvezde

Sportisti pune baterije

13.07.2024. 09:17
  • Podeli:
kk crvena zvezda, kk partizan, finale aba liga, miloš teodosić, 13 maj 2024 - foto TANJUG MARKO ĐOKOVIĆ-6642762ea5089.webp Foto: TANJUG/MARKO ĐOKOVIĆ

Imaju košarkaši Crvene zvezde iza sebe još jednu uspešnu sezonu, u kojoj su osvojili tri pehara, a tokom letnje pauze, crveno-beli sklapaju "kockice" za narednu takmičarsku godinu.

Deo ekipe i naredne godine biće i Miloš Teodosić, koji je produžio ugovor sa klubom sa Malog Kalemegdana, a letnju pauzu iskoristio je kako bi uživao na moru.

Popularni Teo je "uhvaćen" od strane jedne navijačice u Grčkoj, tačnije na plaži "Paliouri", na Halkidikiju, gde boravi na odmoru.

Podsetimo, Teodosić je u sezoni za nama, u proseku beležio 6,9 poena, uz 1,4 skoka i 5, asistencija po meču.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()